Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Women

The Women

15/01/2014 | Flixfilm

Se The Women på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Diane English
Skuespillere: Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes, Debra Messing
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: En gruppe societypiger i New York City lægger en plan for at hjælpe deres veninde med at vinde sin utro mand tilbage.


Se The Women på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Women havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Women ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Women herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Women er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Women stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar