Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Wonder Weeks

The Wonder Weeks

09/06/2023 | Flixfilm

The Wonder Weeks på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Appie Boudellah, Aram van de Rest
Skuespillere: Sallie Harmsen, Soy Kroon, Yolanthe Cabau
Spilletid: 91 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Tre moderne par håndterer forhold og krævende karrierer, mens de tackler forældreskabets uforudsigelige verden.Se The Wonder Weeks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Wonder Weeks havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wonder Weeks på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Wonder Weeks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wonder Weeks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wonder Weeks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wonder Weeks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar