Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World Before Her

The World Before Her

08/04/2014 | Flixfilm

Se The World Before Her på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Nisha Pahuja
Skuespillere: Pooja Chopra, Manasvi Mamgai, Marc Robinson, Ankita Shorey
Spilletid: 90 min
Land: Canada
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Dette provokerende portræt udforsker kontrasten mellem de vestlige skønhedskonkurrencer, der breder sig hastigt i Indien, og Hindu-fundamentalismen.


Se The World Before Her på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe World Before Her havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The World Before Her ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The World Before Her herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The World Before Her er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World Before Her stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar