Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World Is Mine

The World Is Mine

03/03/2021 | Flixfilm

Se The World Is Mine på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Nicolae Constantin Tanase
Skuespillere: Ana Maria Guran, Crina Muresan, Mircea Rusu, Ana Vatamanu
Spilletid: 104 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En stædig teenager i en lille by, som er opsat på at følge sine drømme, forelsker sig i landsbyens Casanova og kæmper med vanskelighederne ved at blive voksen.

The World Is Mine havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The World Is Mine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The World Is Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World Is Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The World Is Mine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The World Is Mine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar