Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World Is Yours

The World Is Yours

30/11/2018 | Flixfilm

Se The World Is Yours på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Romain Gavras
Skuespillere: Karim Leklou, Isabelle Adjani, Vincent Cassel, Oulaya Amamra
Spilletid: 102 min
Land: France
Sprog: French, English, Spanish, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Handling: For at slippe ud af sin forbryderbane i Paris påtager en pusher sig et sidste job, som involverer Spanien, ustyrlige gangstere, en gammel flamme og en udspekuleret mor.

The World Is Yours (Verden er din) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The World Is Yours på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The World Is Yours (Verden er din) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World Is Yours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The World Is Yours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The World Is Yours (Verden er din) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar