Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World Is Yours

The World Is Yours

30/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The World Is Yours på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Romain Gavras
Skuespillere: Karim Leklou, Isabelle Adjani, Vincent Cassel, Oulaya Amamra
Spilletid: 102 min
Land: France
Sprog: French, English, Spanish, Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: For at slippe ud af sin forbryderbane i Paris påtager en pusher sig et sidste job, som involverer Spanien, ustyrlige gangstere, en gammel flamme og en udspekuleret mor.


Se The World Is Yours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The World Is Yours (Verden er din) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The World Is Yours (Verden er din) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The World Is Yours herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The World Is Yours (Verden er din) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World Is Yours stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar