Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World Made Straight

The World Made Straight

15/11/2016 | Flixfilm

Se The World Made Straight på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: David Burris
Skuespillere: Noah Wyle, Jeremy Irvine, Minka Kelly, Adelaide Clemens
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En ung mand i Appalacherne fanges mellem ondskabsfulde potdyrkere, en voldelig arv fra Den Amerikanske Borgerkrig og sin egen uforudsigelige fremtid.


Se The World Made Straight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe World Made Straight havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The World Made Straight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The World Made Straight herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The World Made Straight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World Made Straight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar