Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World Of Liberace

The World Of Liberace

04/06/2022 | Flixfilm

The World Of Liberace på Netflix

Produktionsår: 1972
Genre: Documentary
Instruktion: Tony Palmer
Skuespillere: Liberace, Seymour Heller, Angie Liberace
Spilletid: 74 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Liberace er kendt for sit flamboyante image som sin tids bedst betalte entertainer. I denne intime dokumentar fortæller han om sit liv, sin frygt og sine drømme.

The World Of Liberace havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The World Of Liberace på YouTube.Se The World Of Liberace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The World Of Liberace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World Of Liberace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The World Of Liberace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The World Of Liberace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar