Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World To Come

The World To Come

14/05/2023 | Flixfilm

The World To Come på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, History, Romance
Instruktion: Mona Fastvold
Skuespillere: Katherine Waterston, Vanessa Kirby, Casey Affleck
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I en landlig del af staten New York i 1850'erne danner to kvinder, hver især isoleret i deres ægteskab, et venskab, der langsomt blomstrer op i en dybere forbindelse.Se The World To Come på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The World To Come havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The World To Come på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The World To Come ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World To Come stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The World To Come, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The World To Come er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar