Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World’s End

The World’s End

17/04/2019 | Flixfilm

Se The World’s End på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En gruppe midaldrende venner tager på en maraton-pubcrawl for at komme til World's End-pubben, der bogstaveligt talt ligger ved verdens ende.


Se The World’s End på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe World’s End havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The World’s End ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The World’s End herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The World’s End er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World’s End stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar