Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World’s Most Amazing Vacation Rentals

The World’s Most Amazing Vacation Rentals

14/09/2021 | Flixfilm

The World’s Most Amazing Vacation Rentals på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktion: Edgar Wright
Skuespillere: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin
Spilletid: 112 min
Land: United States, United Kingdom, Canada, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I denne realityserie besøger tre rejsende ferieboliger rundt omkring i verden og deler ud af deres ekspertise med øje for ethvert budget.

The World’s Most Amazing Vacation Rentals (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The World’s Most Amazing Vacation Rentals på YouTube.Se The World’s Most Amazing Vacation Rentals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The World’s Most Amazing Vacation Rentals (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World’s Most Amazing Vacation Rentals (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The World’s Most Amazing Vacation Rentals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The World’s Most Amazing Vacation Rentals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar