Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World’s Most Extraordinary Homes

The World’s Most Extraordinary Homes

01/06/2019 | Flixfilm

Se The World’s Most Extraordinary Homes på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama
Instruktør: Zhangke Jia
Skuespillere: Tao Zhao, Taishen Cheng, Jue Jing, Zhongwei Jiang
Spilletid: 143 min
Land: China, Japan, France
Sprog: Mandarin, Russian, English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den prisbelønnede arkitekt Piers Taylor og skuespillerinden/ejendomsentusiasten Caroline Quentin rejser verden rundt for at besøge specielle hjem på ekstreme steder.

The World’s Most Extraordinary Homes (Verdens vildeste huse) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The World’s Most Extraordinary Homes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The World’s Most Extraordinary Homes (Verdens vildeste huse) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World’s Most Extraordinary Homes (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The World’s Most Extraordinary Homes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The World’s Most Extraordinary Homes (Verdens vildeste huse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar