Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The World’s Most Extraordinary Homes

The World’s Most Extraordinary Homes

01/06/2019 | Flixfilm

The World’s Most Extraordinary Homes på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Comedy, Fantasy
Instruktion: Edgar Wright
Skuespillere: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin
Spilletid: 112 min
Land: United States, United Kingdom, Canada, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den prisbelønnede arkitekt Piers Taylor og skuespillerinden/ejendomsentusiasten Caroline Quentin rejser verden rundt for at besøge specielle hjem på ekstreme steder.

The World’s Most Extraordinary Homes (Verdens vildeste huse) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The World’s Most Extraordinary Homes på YouTube.Se The World’s Most Extraordinary Homes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The World’s Most Extraordinary Homes (Verdens vildeste huse) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The World’s Most Extraordinary Homes (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The World’s Most Extraordinary Homes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The World’s Most Extraordinary Homes (Verdens vildeste huse) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar