Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wrath of God

The Wrath of God

15/06/2022 | Flixfilm

The Wrath of God på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Sebastián Schindel
Skuespillere: Macarena Achaga, Diego Peretti, Juan Minujín
Spilletid: 97 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Luciana er overbevist om, at familiens tragiske dødsfald blev iscenesat af en berømt forfatter, hun arbejdede for, så hun kontakter en journalist for at finde sandheden.

The Wrath of God havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wrath of God på YouTube.Se The Wrath of God på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wrath of God ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wrath of God stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wrath of God, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wrath of God er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar