Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wreck

The Wreck

03/03/2021 | Flixfilm

The Wreck på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Thriller
Instruktion: Jimi Jones
Skuespillere: Judy Maier, Aaron Lohr, Jonathan Cherry
Spilletid: 79 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Da en ung mand finder en forsvunden film med sin afdøde mor, forsøger han at finde ud af mere om hendes fortid ved at opsøge filmskaberne.

The Wreck havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wreck på YouTube.Se The Wreck på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Wreck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wreck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wreck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wreck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar