Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wrecking Crew

The Wrecking Crew

25/01/2018 | Flixfilm

Se The Wrecking Crew på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Denny Tedesco
Skuespillere: Denny Tedesco, Brian Wilson, Dick Clark, Cher
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Denne medrivende dokumentar skildrer Wrecking Crew-musikerne, som var studiemusikere for mange populære grupper i 1960'erne.


Se The Wrecking Crew på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Wrecking Crew havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wrecking Crew ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Wrecking Crew herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wrecking Crew er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wrecking Crew stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar