Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wrestler

The Wrestler

27/11/2015 | Flixfilm

The Wrestler på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Darren Aronofsky
Skuespillere: Mickey Rourke, Marisa Tomei, Evan Rachel Wood
Spilletid: 109 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Wrestleren 'The Ram' har passeret de 50 år og er egentlig for gammel til at kaste sig gennem luften og smide rundt med andre muskelsvulmende mænd i arenaen.Se The Wrestler på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Wrestler havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wrestler på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Wrestler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wrestler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wrestler, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wrestler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar