Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Writer

The Writer

15/10/2019 | Flixfilm

The Writer på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Basel Khayyat, Daniella Rahme, Reem Khoury
Spilletid: N/A
Land: Lebanon
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en populær krimiforfatter bliver beskyldt for et mord, der i mistænkelig grad minder om et plot i hans roman, må han navigere i et net af skjulte fjender.

The Writer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Writer på YouTube.Se The Writer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Writer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Writer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Writer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Writer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar