Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Wrong Arm of the Law

The Wrong Arm of the Law

23/03/2023 | Flixfilm

The Wrong Arm of the Law på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Cliff Owen
Skuespillere: Peter Sellers, Lionel Jeffries, Bernard Cribbins
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Forbrydergeniet Pearly Gates arbejder sammen med politiinspektør Parker om at stoppe en ny bande i London, der forklæder sig som politibetjente og stjæler fra andre skurke.Se The Wrong Arm of the Law på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Wrong Arm of the Law havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wrong Arm of the Law på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Wrong Arm of the Law ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wrong Arm of the Law stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wrong Arm of the Law, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wrong Arm of the Law er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar