Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wrong Missy

The Wrong Missy

13/05/2020 | Flixfilm

Se The Wrong Missy på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Tyler Spindel
Skuespillere: David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson, Geoff Pierson
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.


Se The Wrong Missy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Wrong Missy havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Wrong Missy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Wrong Missy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Wrong Missy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wrong Missy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar