Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Wrong Missy

The Wrong Missy

13/05/2020 | Flixfilm

The Wrong Missy på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Tyler Spindel
Skuespillere: David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Tim tror, at han har inviteret sin drømmekvinde med på en arbejdsferie på Hawaii. Da det går op for ham, at han har sms'et til den helt forkerte, er det for sent.

The Wrong Missy havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Wrong Missy på YouTube.Se The Wrong Missy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Wrong Missy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Wrong Missy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Wrong Missy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Wrong Missy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar