Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The X-Files: Fight the Future

The X-Files: Fight the Future

15/10/2014 | Flixfilm

Se The X-Files: Fight the Future på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Documentary, Sci-Fi, Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mitch Pileggi, Chris Carter, Rob Bowman, David Duchovny
Spilletid: 27 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: FBI-agenterne Mulder og Scully er på sporet af en forhistorisk virus fra det ydre rum i denne spillefilm baseret på den populære tv-serie.


Se The X-Files: Fight the Future på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe X-Files: Fight the Future havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The X-Files: Fight the Future ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The X-Files: Fight the Future herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The X-Files: Fight the Future er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The X-Files: Fight the Future stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar