Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The X-Files: Fight the Future

The X-Files: Fight the Future

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se The X-Files: Fight the Future på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Documentary, Sci-Fi, Short
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mitch Pileggi, Chris Carter, Rob Bowman, David Duchovny
Spilletid: 27 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: FBI-agenterne Mulder og Scully er på sporet af en forhistorisk virus fra det ydre rum i denne spillefilm baseret på den populære tv-serie.


Se The X-Files: Fight the Future på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The X-Files: Fight the Future havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The X-Files: Fight the Future ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The X-Files: Fight the Future herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The X-Files: Fight the Future er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The X-Files: Fight the Future stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar