Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The X-Files: I Want to Believe

The X-Files: I Want to Believe

15/12/2016 | Flixfilm

Se The X-Files: I Want to Believe på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Chris Carter
Skuespillere: David Duchovny, Gillian Anderson, Amanda Peet, Billy Connolly
Spilletid: 104 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Russian, Czech
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: De tidligere FBI-agenter Fox Mulder og Dana Scully vender tilbage for at opklare en sag, der omfatter en vanæret præst, som i syner ser en nuværende agents forsvinding.


Se The X-Files: I Want to Believe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe X-Files: I Want to Believe havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The X-Files: I Want to Believe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The X-Files: I Want to Believe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The X-Files: I Want to Believe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The X-Files: I Want to Believe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar