Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The X-Files: I Want to Believe

The X-Files: I Want to Believe

15/12/2016 | Flixfilm

The X-Files: I Want to Believe på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Short, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gillian Anderson, David Duchovny
Spilletid: 10 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: De tidligere FBI-agenter Fox Mulder og Dana Scully vender tilbage for at opklare en sag, der omfatter en vanæret præst, som i syner ser en nuværende agents forsvinding.

The X-Files: I Want to Believe havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The X-Files: I Want to Believe på YouTube.Se The X-Files: I Want to Believe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The X-Files: I Want to Believe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The X-Files: I Want to Believe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The X-Files: I Want to Believe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The X-Files: I Want to Believe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar