Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Yards

The Yards

01/11/2014 | Flixfilm

Se The Yards på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: James Gray
Skuespillere: Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron, James Caan
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Som nylig løsladt fra fængslet forsøger Leo at komme på rette spor med hjælp fra sin lyssky onkel, men ender endnu engang på den forkerte side af loven.


Se The Yards på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Yards havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Yards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Yards herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Yards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Yards stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar