Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Yards

The Yards

01/11/2014 | Flixfilm

The Yards på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: James Gray
Skuespillere: Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Som nylig løsladt fra fængslet forsøger Leo at komme på rette spor med hjælp fra sin lyssky onkel, men ender endnu engang på den forkerte side af loven.

The Yards havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Yards på YouTube.Se The Yards på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Yards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Yards stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Yards, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Yards er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar