Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Yellow Balloon

The Yellow Balloon

15/02/2022 | Flixfilm

The Yellow Balloon på Netflix

Produktionsår: 1953
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: J. Lee Thompson
Skuespillere: Andrew Ray, Kathleen Ryan, Kenneth More
Spilletid: 76 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En ung dreng bebrejder sig selv, da hans ven omkommer efter at have leget i et forladt hus. Det eneste vidne øjner chancen for afpresning.

The Yellow Balloon havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Yellow Balloon på YouTube.Se The Yellow Balloon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Yellow Balloon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Yellow Balloon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Yellow Balloon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Yellow Balloon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar