Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity

The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity

05/02/2021 | Flixfilm

The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: Jingming Guo
Skuespillere: Mark Chao, Allen Deng, Ziwen Wang
Spilletid: 132 min
Land: China
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en dæmonisk slange vækkes til live, må Yin-Yang Masters løse et mordmysterium og beskytte deres verden mod en mørk sammensværgelse ved hoffet.

The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity på YouTube.Se The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar