Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Yin Yang Master

The Yin Yang Master

19/03/2021 | Flixfilm

The Yin Yang Master på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: Yôjirô Takita
Skuespillere: Mansai Nomura, Hideaki Itô, Hiroyuki Sanada
Spilletid: 112 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En strid bryder ud mellem riger, og Yin Yang-mester Qing Ming går sammen med den vanærede vagt Yuan Boya for at besejre en dæmonisk trussel, da en sammensværgelse truer.Se The Yin Yang Master på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Yin Yang Master havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Yin Yang Master på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Yin Yang Master ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Yin Yang Master stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Yin Yang Master, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Yin Yang Master er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar