Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Yin Yang Master

The Yin Yang Master

19/03/2021 | Flixfilm

Se The Yin Yang Master på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En strid bryder ud mellem riger, og Yin Yang-mester Qing Ming går sammen med den vanærede vagt Yuan Boya for at besejre en dæmonisk trussel, da en sammensværgelse truer.

The Yin Yang Master havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Yin Yang Master på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Yin Yang Master ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Yin Yang Master stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Yin Yang Master, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Yin Yang Master er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar