Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Young Offenders

The Young Offenders

09/03/2017 | Flixfilm

Se The Young Offenders på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Peter Foott
Skuespillere: Alex Murphy, Chris Walley, Hilary Rose, Dominic MacHale
Spilletid: 83 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: To hovedløse, irske teenagere stjæler cykler og begiver sig ud til kysten, hvor de finder en pakke kokain fra et kæntret smuglerskib.

The Young Offenders havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Young Offenders på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Young Offenders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Young Offenders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Young Offenders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Young Offenders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar