Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Young Offenders

The Young Offenders

09/03/2017 | Ingen kommentarer

Se The Young Offenders på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Peter Foott
Skuespillere: Alex Murphy, Chris Walley, Hilary Rose, Dominic MacHale
Spilletid: 83 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: To hovedløse, irske teenagere stjæler cykler og begiver sig ud til kysten, hvor de finder en pakke kokain fra et kæntret smuglerskib.


Se The Young Offenders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Young Offenders havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Young Offenders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Young Offenders herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Young Offenders er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Young Offenders stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar