Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Young Ones

The Young Ones

05/01/2022 | Flixfilm

The Young Ones på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den håbefulde popsanger Nicky Blacks far, der er erhvervsmand, forsøger at ødelægge de lokale teenageres tilholdssted, så Nicky vil holde en koncert for at redde klubben.

The Young Ones havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Young Ones på YouTube.Se The Young Ones på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Young Ones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Young Ones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Young Ones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Young Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar