Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Young Pope

The Young Pope

28/01/2020

Se The Young Pope på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, Javier Cámara
Spilletid: 546 min
Land: Italy, France, Spain, UK, USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Den unge og karismatiske Lenny Belardo vælges som den første amerikanske pave, men han viser sig at være både egenrådig og problemfyldt, hvilket skaber uro i Vatikanet.


Se The Young Pope på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Young Pope (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Young Pope (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Young Pope herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Young Pope er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Young Pope (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar