Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Young Victoria

The Young Victoria

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Young Victoria på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Biography, Drama, History, Romance
Instruktør: Jean-Marc Vallée
Skuespillere: Emily Blunt, Rupert Friend, Paul Bettany, Miranda Richardson
Spilletid: 105 min
Land: UK, USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Den 18-årige britiske Victoria stiger til tronen og får et tæt forhold til hendes kommende mand Prins Albert i denne film om det britiske monarki.


Se The Young Victoria på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Young Victoria havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Young Victoria ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Young Victoria herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Young Victoria er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Young Victoria stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar