Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Zookeeper’s Wife

The Zookeeper’s Wife

27/03/2019 | Ingen kommentarer

Se The Zookeeper’s Wife på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da nazisterne besætter Polen, arbejder dyrepasserne i Warszawas zoologiske have sammen med modstandsbevægelsen om at redde jøder fra Det Tredje Riges rædsler.


Se The Zookeeper’s Wife på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Zookeeper’s Wife havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Zookeeper’s Wife ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Zookeeper’s Wife herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Zookeeper’s Wife er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Zookeeper’s Wife stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar