Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Theater of Life

Theater of Life

19/07/2017 | Flixfilm

Se Theater of Life på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Peter Svatek
Skuespillere: Massimo Bottura
Spilletid: 93 min
Land: Canada
Sprog: French, English, Italian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne dokumentarfilm følger kokken Massimo Bottura og åbningen af hans suppekøkken, hvor han lave gourmetmad til hjemløse af madresterne fra 2015 Milan Expo.

Theater of Life havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Theater of Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Theater of Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Theater of Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Theater of Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Theater of Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar