Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Then Barbara Met Alan

Then Barbara Met Alan

21/09/2022 | Flixfilm

Then Barbara Met Alan på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Bruce Goodison, Amit Sharma
Skuespillere: Ruth Madeley, Arthur Hughes, Philippa Cole
Spilletid: 67 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: To kabaretkunstnere forelsker sig og iværksætter en kampagne for rettigheder for personer med handicap i Storbritannien. Baseret på virkelige hændelser.

Then Barbara Met Alan havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Then Barbara Met Alan på YouTube.Se Then Barbara Met Alan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Then Barbara Met Alan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Then Barbara Met Alan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Then Barbara Met Alan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Then Barbara Met Alan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar