Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Then Came You

Then Came You

01/11/2020 | Flixfilm

Then Came You på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Peter Hutchings
Skuespillere: Asa Butterfield, Maisie Williams, Nina Dobrev
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En hypokonder ser sin dødsangst i øjnene, da en uhelbredeligt syg teenagepige får ham til at hjælpe sig med at opfylde sine sidste ønsker.

Then Came You havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Then Came You på YouTube.Se Then Came You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Then Came You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Then Came You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Then Came You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Then Came You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar