Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Then She Found Me

Then She Found Me

04/03/2015 | Flixfilm

Se Then She Found Me på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Helen Hunt
Skuespillere: Helen Hunt, Bette Midler, Colin Firth, Matthew Broderick
Spilletid: 100 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En udnyttet skolelærers liv bliver endnu mere turbulent, da hun begynder at gå ud med en af sine elevers far, og hendes mor pludselig dukker op.


Se Then She Found Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThen She Found Me havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Then She Found Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Then She Found Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Then She Found Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Then She Found Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar