Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Then She Found Me

Then She Found Me

04/03/2015 | Flixfilm

Then She Found Me på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Helen Hunt
Skuespillere: Helen Hunt, Colin Firth, Bette Midler
Spilletid: 100 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Hebrew, Italian, French
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En udnyttet skolelærers liv bliver endnu mere turbulent, da hun begynder at gå ud med en af sine elevers far, og hendes mor pludselig dukker op.

Then She Found Me havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Then She Found Me på YouTube.Se Then She Found Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Then She Found Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Then She Found Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Then She Found Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Then She Found Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar