Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Theo Von: No Offense

Theo Von: No Offense

26/02/2016 | Flixfilm

Se Theo Von: No Offense på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: John Asher
Skuespillere: Theo Von
Spilletid: 67 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Sydstatscharmøren Theo Von leverer skæve fortællinger om uheldige dates, om sit møde med Brad Pitt, om at jagte chimpanser på flugt og meget mere.


Se Theo Von: No Offense på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTheo Von: No Offense havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Theo Von: No Offense ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Theo Von: No Offense herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Theo Von: No Offense er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Theo Von: No Offense stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar