Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Theo Von: Regular People

Theo Von: Regular People

19/10/2021 | Flixfilm

Theo Von: Regular People på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Lloyd Stanton, Paul Toogood
Skuespillere: Theo Von
Spilletid: 61 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Komikeren og podcasteren Theo Von fortæller vilde historier om "almindelige mennesker" fra sit liv i en lille by i denne standup-special.

Theo Von: Regular People havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Theo Von: Regular People på YouTube.Se Theo Von: Regular People på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Theo Von: Regular People ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Theo Von: Regular People stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Theo Von: Regular People, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Theo Von: Regular People er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar