Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » There Will Be Blood

There Will Be Blood

15/06/2023 | Flixfilm

There Will Be Blood på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama
Instruktion: Paul Thomas Anderson
Skuespillere: Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Ciarán Hinds
Spilletid: 158 min
Land: United States
Sprog: English, American Sign
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En ambitiøs guldgraver får succes og forvandler en simpel landsby til et vækstcentrum, hvilket vækker den karismatiske unge prædikant.Se There Will Be Blood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

There Will Be Blood havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til There Will Be Blood på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om There Will Be Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at There Will Be Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame There Will Be Blood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til There Will Be Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar