Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » There’s Someone Inside Your House

There’s Someone Inside Your House

06/10/2021 | Flixfilm

There’s Someone Inside Your House på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Andy Serkis
Skuespillere: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Makani og hendes venner på Osborne High School forsøger at afsløre og stoppe en maskeret morder, der går efter eleverne og afslører deres største hemmeligheder.

There’s Someone Inside Your House havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til There’s Someone Inside Your House på YouTube.Se There’s Someone Inside Your House på NetflixAnmeldelse: There's Someone Inside Your House

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om There’s Someone Inside Your House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at There’s Someone Inside Your House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame There’s Someone Inside Your House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til There’s Someone Inside Your House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar