Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » There’s Something in the Water

There’s Something in the Water

27/03/2020 | Flixfilm

There’s Something in the Water på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama
Instruktion: Paul Thomas Anderson
Skuespillere: Daniel Day-Lewis, Paul Dano, Ciarán Hinds
Spilletid: 158 min
Land: United States
Sprog: English, American Sign
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Denne dokumentar sætter fokus på minoritetssamfundenes udfordringer i Nova Scotia og deres kamp mod myndighederne om skadeligt industriaffald.

There’s Something in the Water havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til There’s Something in the Water på YouTube.Se There’s Something in the Water på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om There’s Something in the Water ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at There’s Something in the Water stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame There’s Something in the Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til There’s Something in the Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar