Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thérèse

Thérèse

21/08/2014 | Flixfilm

Se Thérèse på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung kvinde på landet i Frankrig i 1920'erne keder sig i sit ægteskab med en god men kedelig mand og opsøger en drastisk løsning på sine problemer.


Se Thérèse på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thérèse havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thérèse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Thérèse:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thérèse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thérèse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar