Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thermae Romae Novae

Thermae Romae Novae

28/03/2022 | Flixfilm

Thermae Romae Novae på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Comedy, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amber Lee Connors, Kenjirô Tsuda, David Wald
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En stolt arkitekt fra det antikke Roms badeanstalter dukker op på tilfældige steder i nutidens Japan, hvor han inspireres af de mange nye badformer, han støder på.

Thermae Romae Novae (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thermae Romae Novae på YouTube.Se Thermae Romae Novae på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Thermae Romae Novae (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thermae Romae Novae (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thermae Romae Novae, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thermae Romae Novae er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar