Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » These Dangerous Years

These Dangerous Years

01/11/2022 | Flixfilm

These Dangerous Years på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En spirende rockstjerne bliver indkaldt til hæren og hans gadesmarte rebelskhed får ham i problemer hos hans disciplinerede modparter i træningslejren.Se These Dangerous Years på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

These Dangerous Years havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til These Dangerous Years på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om These Dangerous Years ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at These Dangerous Years stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame These Dangerous Years, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til These Dangerous Years er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar