Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » These Daughters of Mine

These Daughters of Mine

22/10/2022 | Flixfilm

These Daughters of Mine på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Kinga Debska
Skuespillere: Agata Kulesza, Gabriela Muskala, Marcin Dorocinski
Spilletid: 88 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da uforudsete problemer indtræffer, må en splittet familie fuld af forskellige personligheder genfinde deres bånd, før det er for sent.

These Daughters of Mine havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til These Daughters of Mine på YouTube.Se These Daughters of Mine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om These Daughters of Mine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at These Daughters of Mine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame These Daughters of Mine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til These Daughters of Mine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar