Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » They Call Me Jeeg

They Call Me Jeeg

16/12/2017 | Flixfilm

Se They Call Me Jeeg på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Gabriele Mainetti
Skuespillere: Claudio Santamaria, Luca Marinelli, Ilenia Pastorelli, Stefano Ambrogi
Spilletid: 112 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En ekssvindlers verden bliver forvandlet af hans nyfundne superkræfter. De kriminelle vil have ham på deres side, men en smuk fan vil have ham til at gøre noget godt.


Se They Call Me Jeeg på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThey Call Me Jeeg havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om They Call Me Jeeg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til They Call Me Jeeg herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til They Call Me Jeeg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at They Call Me Jeeg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar