Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » They Call Me Jeeg

They Call Me Jeeg

16/12/2017 | Ingen kommentarer

Se They Call Me Jeeg på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Gabriele Mainetti
Skuespillere: Claudio Santamaria, Luca Marinelli, Ilenia Pastorelli, Stefano Ambrogi
Spilletid: 112 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: En ekssvindlers verden bliver forvandlet af hans nyfundne superkræfter. De kriminelle vil have ham på deres side, men en smuk fan vil have ham til at gøre noget godt.


Se They Call Me Jeeg på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


They Call Me Jeeg havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om They Call Me Jeeg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til They Call Me Jeeg herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til They Call Me Jeeg er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at They Call Me Jeeg stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar