Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » They Came From Beyond Space

They Came From Beyond Space

03/11/2021 | Flixfilm

They Came From Beyond Space på Netflix

Produktionsår: 1967
Genre: Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Freddie Francis
Skuespillere: Robert Hutton, Jennifer Jayne, Zia Mohyeddin
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: På en ekspedition efter en usædvanlig meteorregn får en gruppe videnskabsfolk deres kroppe og hjerner overtaget af rumvæsener, som har deres egne skumle planer.

They Came From Beyond Space havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til They Came From Beyond Space på YouTube.Se They Came From Beyond Space på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om They Came From Beyond Space ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at They Came From Beyond Space stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame They Came From Beyond Space, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til They Came From Beyond Space er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar