Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » They Can’t Hang Me

They Can’t Hang Me

24/04/2023 | Flixfilm

They Can’t Hang Me på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktion: Marc Rothemund
Skuespillere: Wotan Wilke Möhring, Jasmin Gerat, Jan Josef Liefers
Spilletid: 108 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En højtstående embedsmand dømmes til hænging for mord, men tilbyder at afsløre identiteten på en fremmed spion i bytte for sit liv.Se They Can’t Hang Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

They Can’t Hang Me havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til They Can’t Hang Me på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om They Can’t Hang Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at They Can’t Hang Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame They Can’t Hang Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til They Can’t Hang Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar