Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » They Cloned Tyrone

They Cloned Tyrone

21/07/2023 | Flixfilm

They Cloned Tyrone på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Juel Taylor
Skuespillere: John Boyega, Jamie Foxx, Teyonah Parris
Spilletid: 122 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En række uhyggelige begivenheder fører en umage trio (John Boyega, Teyonah Parris og Jamie Foxx) ned i et kaninhul og ind i en skummel sammensværgelse i nabolaget.Se They Cloned Tyrone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

They Cloned Tyrone havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til They Cloned Tyrone på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om They Cloned Tyrone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at They Cloned Tyrone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame They Cloned Tyrone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til They Cloned Tyrone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar