Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » They’ll Love Me When I’m Dead

They’ll Love Me When I’m Dead

02/11/2018 | Flixfilm

Se They’ll Love Me When I’m Dead på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Skuespillere, crew og andre, der var med, diskuterer den kaotiske tilblivelse af Orson Welles' sidste og urealiserede film The Other Side of the Wind.


Se They’ll Love Me When I’m Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThey’ll Love Me When I’m Dead havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om They’ll Love Me When I’m Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til They’ll Love Me When I’m Dead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til They’ll Love Me When I’m Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at They’ll Love Me When I’m Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar