Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Thi Mai

04/05/2018 | Flixfilm

Se Thi Mai på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Patricia Ferreira
Skuespillere: Carmen Machi, Adriana Ozores, Aitana Sánchez-Gijón, Dani Rovira
Spilletid: 99 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Sammen med sine to venner rejser en kvinde til Vietnam for at hente det spædbarn, som hendes datter, der netop er død, havde planlagt at adoptere.

Thi Mai havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Thi Mai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thi Mai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thi Mai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thi Mai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thi Mai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar