Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thiago Ventura: Pokas

Thiago Ventura: Pokas

02/07/2020 | Flixfilm

Se Thiago Ventura: Pokas på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Joana Mazzucchelli, Fabio Ock
Skuespillere: Thiago Ventura, Patrick Maia
Spilletid: 82 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I denne hylesjove special joker Thiago Ventura om livet i ghettoen, sociale problemer og meget mere, mens han fortæller om, hvordan handling betyder mere end ord.

Thiago Ventura: Pokas havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thiago Ventura: Pokas på YouTube.Se Thiago Ventura: Pokas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Thiago Ventura: Pokas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thiago Ventura: Pokas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thiago Ventura: Pokas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thiago Ventura: Pokas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar