Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thiago Ventura: Pokas

Thiago Ventura: Pokas

02/07/2020 | Flixfilm

Se Thiago Ventura: Pokas på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Joana Mazzucchelli, Fabio Ock
Skuespillere: Thiago Ventura, Patrick Maia
Spilletid: 82 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I denne hylesjove special joker Thiago Ventura om livet i ghettoen, sociale problemer og meget mere, mens han fortæller om, hvordan handling betyder mere end ord.


Se Thiago Ventura: Pokas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Thiago Ventura: Pokas havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Thiago Ventura: Pokas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Thiago Ventura: Pokas:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Thiago Ventura: Pokas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thiago Ventura: Pokas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar