Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Thicker Than Water

Thicker Than Water

07/04/2023 | Flixfilm

Thicker Than Water på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lamine Ba, Wendy Grenier, Nawell Madani
Spilletid: N/A
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En journalists liv vendes på hovedet, efter hun beskytter sin bror imod loven og uforvarende får sin familie rodet ind i en narkobarons nådesløse plan.Se Thicker Than Water på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Thicker Than Water (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Thicker Than Water på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Thicker Than Water (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Thicker Than Water (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Thicker Than Water, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Thicker Than Water er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar